Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Noice Forever" bjuder på nostalgi

/

Nästa lördag är det dags för den årliga MittlandiaCupen med tillhörande Mittlandiafestival.
– Det blir en nostalgikväll, säger Pär Ferdinandsen, delägare Mittlandia Hotell.

Annons

MittlandiaCupen startade 1999 och festivalen tillkom också däromkring. Tidigare har den hållits i början av augusti, men i år hålls den en månad senare.

– Vi har ju fått ta hänsyn till andra tillställningar, som tillexempel Sundsvalls Gatufest och i år även Ljungarocken. Det går ju inte att ha någonting samtidigt som dem, då kommer ingen hit, säger Pär Ferdinandsen.

Mittlandiafestivalen har under åren bjudit på lite blandade kompotter. Förra året var det lokala band som hade tillfälle att visa upp sig. I år har man valt att satsa på en "Nostalgikväll" som kommer att hålla till inne på Hotellet.

– Man kan väl egentligen inte kalla det festival längre. I och med att vi har skjutit fram datumet så är det ju lite kallt och mörkt ute, så då har vi valt att ha allting inomhus istället.

På scenen kommer "Noice Forever" att uppträda. Gruppen består bland annat av två föredetta medlemmar ur originalgruppen Noice, Fredrik Von Gerber och Marcus Öhrn. De kommer att starta kvällen med att bjuda på alla Magnus Ugglas hits från 1975-1985.

– Det blir bara gamla låtar, sen byter de om och kör alla Noice-hits under namnet Noice Forever.

Mittlandiafestivalen fungerar som en liten kick-off för Hotellet och arrangörerna hoppas förstås på mycket folk.

– Ja, det brukar vara ett himla drag, vi hoppas på det i år igen.

Mer läsning

Annons