Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

52-åringen känd för sexbrott mot pojkar

52-åringen har tidigare varit föremål för flera polisutredningar. Då har det gällt sexuella övergrepp mot pojkar.

Annons
ST har tidigare rapporterat om anklagelser som riktats mot 52-åringen av flera pojkar. När han bodde på flyktingförläggningen i Fagerdal polisanmälde flera flyktingpojkar - några så unga som tolv år - att 52-åringen gjort snaskiga inviter och tafsat på dem. En då 16-årig pojke berättade även att 52-åringen låst in honom i sin lägenhet och våldtagit honom.
Men åklagaren valde i samtliga fall att lägga ner förundersökningarna mot 52-åringen, det ansågs inte möjligt att styrka pojkarnas berättelser. Och gällande 16-åringen tyckte åklagaren inte att det kunde styrkas ens att våld hade använts vid samlaget. Trots flera påstötningar från pojkens far togs inte utredningen upp igen.
I februari i fjol dömdes 52-åringen till dagsböter för sexuellt ofredande mot en svensk pojke, en kompis till hans frus son. Enligt domen smekte han pojken när denne somnat.
För en knapp månad sedan åtalades 52-åringen för sexuellt ofredande igen. Denna gång för att ha tafsat två pojkar mellan benen, och en sovande flicka på hennes nakna bröst.
Datum för den rättegången är inte bestämt.

Mer läsning

Annons