Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Elvis, Lady Gaga och Pink rockade på scen

/

Inlevelse, stor glädje och entusiasm var huvudingredienser i föreställningen All Star Show. Publiken fick följa med på en musikalisk resa från 50- till 00-talet.

Annons

Sedan januari har eleverna på Västermalms IVS-program arbetat med föreställningen All Star Show. Det har varit jättemycket jobb med att få ihop allting berättar specialläraren Ingolf Söderlind.

Showen var underhållande och rolig att se på. Publiken var engagerad och klappade händerna. Några satt dessutom och headbangade under rocklåtarna.

Johanna Villminko, som sjöng Lady Gagas låt Pokerface, brukar dansa hemma framför spegeln och titta på Lady Gaga på datorn. Det var lite pirrigt för henne innan hon skulle upp på scen. Efteråt var hon nöjd med uppträdandet.

– Det gick bra, säger hon.

Eleverna hade själva valt vilka låtar som skulle vara med på föreställningen. Nazanin Tavakoli valde att sjunga låten So What av Pink. Hon var inte ett dugg nervös innan hon skulle upp på scenen. Hon tyckte att det kändes bra att stå på scen och hon gillade applåderna som hon fick efter sitt framträdande.

– Man blir glad, säger hon.

Ingolf Söderlind var jättenöjd och stolt efter föreställningen.

– Man blir rörd och får en tår i ögat, säger han.

Mer läsning

Annons