Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon svingar sig in på golfrestaurangen

/
  • Njurundas nye krögare, Elisabeth Lidén, tar över golfrestaurangen på banan i Skottsund.
  • Till våren öppnar Elisabeth Lidén dörrarna till golfrestaurangen på Sundsvalls golfklubb i Skottsund.
  • Njurundas nye krögare, Elisabeth Lidén, tar över golfrestaurangen på banan i Skottsund.
  • Elisabeth Lidén har massor med idéer för golfrestaurangen i Skottsund. Det innebär en sommar utan svingar för den golfspelande tjejen från Sundsvall men det tycker hon bara ska bli spännande.– Golf har det blivit varje sommar. Nu ska det bli roligt att göra något annat, säger Njurundas nye krögare.

Hon har spelat golf i nästan hela sitt liv men vid sidan av sporten har hon haft en annan dröm. Nu går den i uppfyllelse och den ligger inte från green.

– Det här har jag längtat efter i hela mitt liv, säger Elisabeth Lidén som tar över golfrestaurangen på banan i Skottsund.

Annons

Nu är det klart att Elisabeth Lidén kommer driva golfrestaurangen i Skottsund. Sundsvallstjejen gick ut restaurangskolan i Åre 2003 och sedan dess har hon jobbat på olika krogar och matställen. Men nu är det dags att ta steget till att bli egen förtagare och för den golfande 26-åringen blir det restaurangen på hemmabanan i Njurunda som blir utslagsplats i krögarbranschen.

– Men det kommer inte att innebära att jag kan spela mer golf. Nu blir det fokus på restaurangen, betonar Elisabeth Lidén.

Planerna inför öppnandet till säsongsstarten i maj är inte riktigt klara ännu men en del förändringar kommer att ske i och med ägarbytet. Dels blir det en del uppfräschningar i lokalerna men även på matsedeln kommer det att bli ändringar.

– Jag har massa idéer. Bland annat kommer jag satsa på en kvällsöppen restaurang och det kommer även att märkas på menyn, säger Elisabeth som för första gången på många år kommer ägna sommaren åt sina gäster i stället för golfspel.

Mer läsning

Annons