Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Knivbråk i Johannedal

/

Två män som delar lägenhet på Januarivägen i Johannedal kom i allvarligt bråk vid 21-tiden på tisdagskvällen. Chockade grannar bevittnade knivjakten genom området där barn var ute och lekte.

Annons

En kvinnlig granne såg hur männen tjafsade utanför dörren till sin lägenhet. Sedan såg hon hur en av dem hade en stor kniv. Den andra mannen började att springa och förföljdes då av knivmannen runt området.

– Jag blev livrädd när jag såg den stora kniven, för det var fyra barn ute på gården. Så jag och min man gav oss ut och gick emellan männen, berättar kvinnan.

Men innan dess hade den jagade mannen fått tag på en stor sten och slungat iväg mot förföljaren. Stenen träffade mitt i pannan och han föll ihop.

Två ambulanser och tre polisbilar ryckte ut till området, när de kom fram var det lugnt. Men mannen med kniven som fick stenen i huvudet fördes med ambulans till sjukhuset. Den andra inblandade togs om hand av polisen.

Enligt de boende är polisen ut till Johannedal var och varannan dag numera, även om bråken inte varit av så här allvarlig art tidigare.

Mer läsning

Annons