Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hög stämning i EON arena

/
 • I Timrå kommuns loge satt bland annat Erling och Marie Pettersson tillsammans med Raija Tuohino och Bill Bengtsson. Och naturligtvis fanns kommunens starka kvinna kommunalrådet Eva Lindstrand på plats som sig bör iskrudad Timrås röda matchtröja.
 • Victoria Carlsson och Sandra Berglund var två av de som arbetade för att matchen och arrangemanget skulle fungera till publikens belåtenhet.
 • Groggpolarna kallade sig gänget som hade husbilen parkerad utanför biljettinsläppet. Patrik Hanisahlo, Henrik Nyman. Mr Jim, Jonas Uhlin, Stefan Johansson, Fredrik Strese, Andreas Zetterberg och Thobias Lasrsson var ett glatt gäng som laddade för en tuff match på rinken där alla hoppades på hemmavinst.
 • Anna Nordlander från Mjölby och hennes mamma Gunborg kom till hockeyfesten med förvissningen om att Timrå skulle vinna. Båda gillade de hårda tagen i länsderbyt.
 • Lars Carlbom från Härnösand kom med barnen Joakim och Charlotta. Alla höll på Timrå. Undantaget var Andreas Frank som kom till matchen iskrudad Modos tröja.
 • Alfons Dahlin pappa till hockey profilerna Kjell och Anders fanns naturligtvis på plats. En hemmamatch har han missat i år den mot Modo och då var han på sjukhusets akutmottagning.
 • Marie Louse Edström, Benitha Berg och Stefan Edström från Ljustorp kom i god tid till matchen och laddade upp inför kampen med var sin öl i puben som var fylld till bristningsgränsen med förväntansfulla supportrar.
 • David Jonsson kom med sonen Arvid och Filiph Grant från Hoting. Filip var enligt egen utsago den enda på orten som höll på Timrå.
 • Det blir en tuff match men klockren vinst menade Lina Johansson och Susanne Åslund från Timrå när de köade utanför insläppet.
 • Ove Näsman Kramfors, Kalle från Tjeckien, Rolf Näslund Kramfors och Kerstin Österlund Sundsvall höll alla på Sundsvall och hoppades på hemmavinst. Men då krävs det mindre brottning än förra gången.
 • Christian Beijer konstnär från Sundsvall hade inte Timråtröjan på sig den här dagen men trodde självklart på seger.
 • I ST:s loge passade Jan Svedin, Sven Åke Boström och Rolf Edlund att ladda upp med var sin öl innan matchen. Sven Åke kom i matchtröjan med Z:s namn på som han köpt i Detroit.
 • Jörgen Eriksson från Sundsvall ladde upp med en öl i puben inför matchen.
 • Jan Abrahamsson och Sverre Johansson båda från Örnsköldsvik hoppas på Modo medan Kent Andersson, Mikael Johansson och Kenneth Andersson alla från Härnösand håller på Timrå och är besvikna på den egna tidningen hemma som de tycker är enögda och bara skriver om Modo.

Stämningen och förhoppningarna var i topp timmen före nedsläpp när Timrås skulle möta Modo. Alla väntade en hård tuff match där Timrå till slut skulle dra det längsta strået.

Annons
Det var fullt med röda och vita tröjor som strömmade till arenan som var utsåld till sista plats. Alla, både på läktarna, i puben och i logerna var överens om att det här var något av en måste match som det helt enkelt gällde att vinna.
Att vinna hemmamatcherna när lagen är så jämna som Timrå och Modo är. Just jämnheten gjorde att det hos många fanns ett uns av tvivel att med otur kunde det gå hur som helst och att det mest troliga var att något av lagen skulle vinna med uddamålet.
Som alltid var det mest fart på ståplatsläktaren som var ett enda stort rött hav med tröjor och flaggor. I logerna var stämningen med dämpad men ändå förväntansfulla.

Mer läsning

Annons