Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullbokat på Station Gatufesten

The Citadel, Ingnis och Landslide hör till de band som nu är klara för Station Gatufesten. – Vi är väldigt nöjda med årets bokningar. Framförallt känns det som en bra blandning, med något intressant i de flesta genrer, säger Magnus Pejlert, scenchef på Stationscenen.

Annons
Station Gatufesten är scenen där de flesta banden ännu inte är etablerade nationellt. Flera av banden kommer från Sundsvall, men även Härnösand och Örnsköldsvik finns representerade.
Bland de inbokade artisterna från Medelpad återfinns metalbandet Ingnis, hårdpunkarna Loyalguard, popbanden The Intrigues och Second Hand Rumours, samt Ångerockarna i The Citadel.
Stationscenen är ett samarbete mellan Sundvalls Gatufest, Sensus, Live Nation, Luger och United Stage, och innebär förutom lokala förmågor en satsning på nationella band och artister som är på uppåtgående. Bland annat ska Kocky, Elin Sigvardsson, Evergrey, Jive, Lillasyster och Hästpojken spela på Station Gatufesten.
Två nyheter för årets Stationscen är att Live Nation, Luger och United Stage presenterar en dag var och att Stationscenen öppnar redan på eftermiddagen.
Vi vill höja nivån ytterligare ett steg och erbjuda både fler band och de allra nyaste och hetaste på Station Gatufesten, säger Smick Hall Hardgrave på Sundsvalls Gatufest i ett pressmeddelande.

Fakta/Nya band och artister på Station Gatufesten:
Ingnis - Sundsvall
Loyalguard Sundsvall/Ånge
Mountainfield Records med vänner (Landslide, The Intrigues, Second Hand Rumours, The Altogether Nows) - Sundsvall
Pledge - Sundsvall
The Citadel - Sundsvall

One Man Freac Show Örnsköldsvik
Kraa - Härnösand
She Härnösand/Sthlm

Klara sedan tidigare:
Kocky, Elin Sigvardsson, Evergrey, Moto Boy, Lillasyster, Hästpojken, Itchy Daze, Manboy, Jive

Mer läsning

Annons