Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Snart dags för Visor på Smedjan

/
  • Revymakaren och ledaren av Allsång på Juniskär; Alex Åsenlund, är med för första gången på Visor på Smedjan.

Minifestivalen Visor på Smedjan i Sörfors nästa vecka kommer att samla runt ett dussin trubadurer och musiker för en viskväll med fokus på Cornelis Vreeswijk.

Annons

Tredje upplagan av visfestivalen på Pub Smedjan i Sörfors sker i år den 13 augusti. Då samlas runt ett dussin trubadurer och musiker för en viskväll med fokus på Cornelis Vreeswijk. Årets artister är TullaMaja Fogelberg & Karina Nilsson, Erica Falk, Jonas "Plonke" Eriksson från gruppen True Colours, revybekantingen Alex Åsenlund, Marie Söder, vissjungande tjej från Stöde, bröderna Dick och Fredrik Pålsson, Kent Johansson, stockholmaren Peter Faxvall, samt Cornelistolkarna Don Quixotes. Efter konserten spelar "Plonke" Eriksson covers. Värd och konferencier är Johnny Dahl.

"2009 gjorde vi första försöket med att få till en visfestival i Sundsvallsområdet, vi fick mycket beröm från artister och publik som sporrar till fortsättning. Vi hoppas alltså på en ny härlig viskväll och folkfest här i Sörfors", säger Leif Nyberg på Cornelis Vreeswijk Sällskapet Sundsvall i ett pressmeddelande.

Mer läsning

Annons