Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vill skapa rätt julstämning

/
  • Marie Serneholt, Lasse Kronér, Elisabet Andreassen och Andreas Johnsson ställer tardionerna i centrum på Julkonserten 2011.

Traditioner är viktigare vid vissa högtider än vid andra. Kring jul är de som starkast. När Elisabet Andreassen ger sig ut på julturné tillsammans med Lasse Kronér, Andreas Johnsson och Marie Serneholt är det just traditionerna som kommer att ställas i främsta rummet.

Annons

Elisabet Andreassen har många år i branschen och flera konstellationer i ryggen, bland annat som medlem i trion Kikki, Bettan och Lotta, som tävlat i Melodifestivalen.

Nu bor hon och är verksam i grannlandet Norge. Men att samlas med sin släkt och vänner har alltid varit viktigt för henne när det närmar sig juletid, i år gör hon det genom den julshow som kommer att resa land och rike runt.

För att skapa rätt stämning inför den stundande julen kommer Elisabet nämligen att ta med sig Lasse Kronér, Marie Serneholt och Andreas Jonsson när julkonserten gästar Sundsvall 26 november.

– Innan vi bestämde att vi skulle göra den här julshowen var Lasse Kronér den enda som jag träffat tidigare. Det blir därför extra roligt att få bekanta sig med de andra under turnén. Jag tycker att de är otroligt duktiga, från det som jag sett av dem tidigare, berättar Elisabet Andreassen.

Med sig på julturnén har de även gospelkören Karen Gibson Choir, från London.

Hon lovar dessutom att det kommer att bli mer än bara tindrande ljus och traditionella inslag – även om de givetvis har en del i det hela.

– Det kommer att bli fullspäckat med humor. Lasse Kronér vet jag sedan tidigare att han är riktigt tokig, man vet aldrig vad han hittar på.

Musikaliskt kommer de att duka upp en julbuffé bestående av klassiska jullåtar såväl som rockklassiker.

– Min egen favoritlåt kring jul är Stilla natt, den är fin och den har alltid funnits där. Men sedan kommer det att bli en hel del annat också. Det kommer att finnas något för alla.

Mer läsning

Annons