Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Köper man biljett ska man väl få åka med bussen?

Annons

Ska vissa busschaufförer som inte kan sitt jobb, kunna säga att den biljetten inte går dit man ska, och säga att du har fel? Fast man precis har ringt till kundtjänst som bekräftar att en giltig bussbiljett har köpts eller att busskortet är laddat med pengar.

Ibland säger de att du får väl åka med den här gången men du kommer inte få åka med nästa gång fast man har köpt biljetten från deras hemsida och knappat in vart man ska åka från och vart man ska.

Om man laddar sitt busskort med pengar i stället för att köpa en biljett från deras hemsida då händer det ibland att vissa busschaufförer inte ser pengarna på sin display. Då säger de att de inte ser pengarna och att man inte har laddat på busskortet. I så fall har vi gjort något fel, fast vi har gjort det på deras hemsida. Det konstiga är att när jag hade testat fyra gånger och alla sa att de inte ser pengarna men sedan när jag testade en femte gång med en annan busschaufför så funkade det plötsligt. Det är bevis på att vissa kan men inte andra.

Ett tips, satsa på interna utbildningar, för jag som är 12 år ska inte behöva lära vissa busschaufförer hur de ska sköta sitt jobb.

Moa W

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons