Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Obefintlig snöröjning på Kalmarvägen

Annons

Totalförvalning äger fastigheterna på Kalmarvägen i Sundsvall och ansvarar för snöröjningen.

Jag har besökt Kalmarvägen hela vintern och kan konstatera att någon snöröjning har man inte sysslat med. Som boende får man själv skapa sig en parkeringsplats i snön genom att ta fart och köra in i den nyfallna snön och köra fram och tillbaka ett antal gånger så inte bilen fastnar och sen man har sin ficka.

Varje dag har jag längtat efter att komma hem till en parkering som skall vara plogad av en traktor, men ack nej, och så här är det hela denna snöiga vinter.

I onsdags var katastrofen "Total av förvaltningen". Det har blivit plusgrader och snön har smält till en modd, det är förenat med livsfara att försöka ta sig fram som fotgängare för att inte tala om föräldrar med barnvagn eller gamlig med rullator eller helt enkelt ett litet barn som i princip skulle kunna fastna i denna blötsnö.

Att köra bil var inte direkt förenat med livsfara, men gasade man inte tillräckligt så fastnar man som den stackars taxibil som satt fast i strängarna och inte tog sig någonstans.

Att ploga kostar pengar och minskar vinsten. Är det så att Totalförvalningen inte bryr sig som om sina hyresgäster som till majoritet har utländska namn?

Basse Hasse

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Mer läsning

Annons