Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Var med om olycka som liknande Holmlunds – tänker ofta på Anna: "Drömt att vi pratar om våra olyckor"

I vintras var den polska skicrossåkaren Karolina Riemen-Zerebecka med om en olycka som till stor del liknande Anna Holmlunds. Nu har hon påbörjat sin väg tillbaka genom rehabilitering, och hon tänker mycket på Anna Holmlund. – Jag tänker på henne ofta och har drömt att vi pratar om våra olyckor och att vi båda återigen är fullgoda skicrossåkare, säger Riemen-Zerebecka till SVT Sport.

Annons

I mars i år skadades Karolina Riemen-Zerebecka under en träning i Sierra Nevada, och olyckan liknade till stor del Anna Holmlunds.

Den polska stjärnan hölls nedsövd, men kunde senare väckas, och i dagarna är det två månader sedan hon kunde skrivas ut.

Läs också: Nya fallet som skakar skicrossvärlden – liknar Anna Holmlunds: "Förlorade medvetandet direkt"

Därefter har lång rehabilitering följt polskan, som har fått lära sig de mest basala sakerna på nytt, som att gå, äta och tala.

Nu är hon i full träning igen och siktar på att göra comeback inom skicrossen i vinter, och berättar att hon ofta tänker på Anna Holmlund.

Polskan Riemen-Zerebecka säger til SVT Sport att hon ofta tänker på Anna Holmlund.

– Jag tänker ofta på Anna och det finns så mycket jag vill säga henne. Jag vet vad hon går igenom och har skrivit till henne och hoppas att hon en dag blir bra nog att skriva tillbaka, säger Riemen-Zerebecka till SVT Sport.

Hon berättar också att hon har drömt om Anna.

– Hon dyker ofta upp i mina tankar. Jag har till och med drömt att vi pratar om våra olyckor och att vi båda återigen är fullgoda skicrossåkare i backen.

Läs mer om Anna Holmlund:

Sju månader efter olyckan – nu har Anna Holmlund flyttat hem till Sundsvall

Anna Holmlunds glädje över pojkvännens framgång – pappa Lars: "Vi brukar prata om att det gick jättebra för Victor på VM"

Victor Öhling Norberg om Anna Holmlunds framsteg: "Hon har börjat le och skratta, det gör min vardag enklare"

Anna Holmlund i intervju med DN – minns inte karriären

Mer läsning

Annons