Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kända födelsedagar fredag 27 januari 2006

/

Annons
Affärsmannen Mohamed Al-Fayed fyller 73 år på fredag (27/1).
Stockholm (PM)
Mohamed Al-Fayed är den kontroversiella egyptiske affärsmannen som kunde ha blivit svärfar till prinsessan Diana. Hans son Dodi var nära vän med prinsessan och avled i samma bilkrasch om hon i Paris, 1997. Al-Fayed tjänade stora pengar i hemlandet, flyttade till England på 70-talet. Han äger hotellet Ritz i Paris och anrika varuhuset Harrods i London samt fotbollslaget Fulham.. (PM)
-
Kristdemokraternas partiledare Göran Hägglund fyller 47 år på fredag (27/1).
Stockholm (PM)
Göran Hägglund är kristdemokraternas partiledare, även om många tror att det är fortfarande är Alf Svensson. Hägglund efterträdde Svensson 2004. Han har suttit i riksdagen sedan 1991 och engagerade sig redan i tonåren i partiet. Genom åren har han haft flera viktiga administrativa poster inom kristdemokraterna, bland annat kanslichef för riksdagskansliet. (PM)
-
Skådespelerskan Bridget Fonda fyller 42 år på fredag (27/1).
Stockholm (PM)
Bridget Fonda är dotterdotter till Henry Fonda och har Jane Fonda som faster. Hon har lyckats skapa sig ett eget namn inom den berömda skådespelardynastin genom roller i filmer som "Singles" och "Jackie Brown". Hennes pappa är skådespelaren Peter Fonda. (PM)
-

Bildtexter:

fd060127_1.jpg
Göran Hägglund
Foto: Scanpix

Mer läsning

Annons