Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Timrå J20 föll i åttondelen

Timrå förlorade den tredje och avgörande matchen mot Modo i J20-slutspelet. Tränaren Magnus Billman är ändå nöjd med insatsen och säsongen.
– Vi går ut och sätter press direkt, tyvärr orkar vi inte i sista perioden, säger han.

Annons

Timrå fick en riktig mardrömsstart när Modo gjorde 1–0 efter tio sekunder. Men Timrå reste sig snabbt och stod för två klassmål i de två första perioderna som betydde 2–2 inför tredje perioden.

– Vi gjorde två väldigt fina mål där både Öhrn (Daniel) och Emil (Pettersson) stod för väldigt bra individuella prestationer, säger Billman och fortsätter:

– Tyvärr orkar vi inte riktigt i sista perioden när Modo trycker in 3-2. Sen efter det måste vi gå framåt och då blottar vi oss bakåt.

Trots förlusten med 5–3 i sista matchen så är Billman, som fick hoppa in efter att Ante Karlsson försvann till A-laget, nöjd med säsongen i stort.

– Grabbarna har gjort en fantastisk resa. I början hamnade vi i en dålig spiral där vi hade många uddamålsförluster. Men vi lyckades vända på det och det finns stor kapacitet i truppen, säger Magnus Billman som inte vet om det blir någon fortsättning nästa säsong.

MODO Hockey–Timrå IK 5–3(1–1, 2–2, 3–1)

Mål, Timrå: Emil Pettersson, Daniel Öhrn, Linus Werneman. Modo: Janos Hari 2, Jesper Olofsson, David Gunnarsson, Erik Nyström.

Domare: Fredrik Nilsson.

Publik: 323.

Mer läsning

Annons